+32 14 57 49 10 info@gmigroup.be

Tal van mogelijkheden 

Zowel bouwondernemers, architecten en studiebureau’s kunnen makkelijk aan de slag met ingebouwde functies voor voorcalculatie, werkvoorbereiding én nacalculatie. Dat alles in de vertrouwde omgeving van Excel.

Ook samenwerken op projecten en document delen met alle betrokken partijen wordt een een pak eenvoudiger dankzij de koppeling met Office 365 en SharePoint!

Ontdek hier de vele mogelijkheden:

Tal van mogelijkheden | bouwix
Tal van mogelijkheden | bouwix
Voorcalculatie | bouwix

Voorcalculatie

Naar een juiste prijs 

Maak zelf de meetstaat op (of lees deze in van een architect) en start met de meest geavanceerde calculatiemodule die vandaag op de markt te vinden is. Maak gebruik van uitgebreide basisbibliotheken (opgesteld volgens VMSW of TB250) om de kostprijs uit te rekenen. En bepaal de marges globaal, per hoofdstuk of per post om een correcte aanbiedingsprijs te bekomen.

Werkvoorbereiding

Van A tot Z

Stel de uitvoeringsbudgetten op, gebaseerd op de voorziene budgetten van de voorcalculatie. Zo heb je meteen een overzicht van de uurbegroting om jouw planning op te stellen en weet je welke materialen gebruikt worden om de bestellingen te plaatsen. Ook prijsvergelijk en -aanvraag naar onderaannemers wordt kinderspel!

Werkvoorbereiding | bouwix
Projectopvolging | bouwix

Projectopvolging

Hou projecten onder controle

Krijg een duidelijk beeld van de werkelijke kosten via de modules aankoop en uurregistratie. Hou de vooruitgang van het project bij via vorderings- en productiestaten om de voorziene budgetten af te
toetsen met de werkelijke kosten. Zo ken je meteen de brutomarge van elk project!

Facturatie

Correct en snel factureren

Vorderingsstaten kunnen automatisch gefactureerd worden via de facturatiemodule. In het verkoopboek hou je de omzet nauwkeurig in de gaten en kan je betalingen opvolgen. Ook krijg je een duidelijk overzicht van de vervallen facturen om eventuele aanmaningen te sturen.
Facturatie | bouwix
Nacalculatie | bouwix

Nacalculatie

Bereken vooraf je resultaat

Hou een perfect zicht op de brutomarge over alle projecten heen. Leer uit foute budgetten en koppel deze terug naar de bibliotheek om in de toekomst nog nauwkeuriger te calculeren en bepaal het resultaat per kwartaal.

Voor KMO’s in de bouw

Op maat van jouw bedrijf

bouwix werd specifiek ontwikkeld voor de KMO-bouwsector, maar ook architecten, aannemers en studieburelen kunnen hiermee aan de slag. Dankzij de koppeling met de cloudmogelijkheden van Office 365 vormt bouwix bovendien de krachtigste en meest volledige tool voor operationeel bouwmanagement, die vandaag op de markt beschikbaar is.

Voor bouwbedrijven | bouwix

Bouwbedrijven

Voor aannemers | bouwix

Aannemers

Voor architecten| bouwix

Architecten

U

Studieburelen

Contacteer ons

+32 (0)14 57 49 10

GMI group

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel
Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde

Of ga meteen aan de slag!

bouwix wordt bij jou thuis of op kantoor ter plaatse geïnstalleerd door een consultant van GMI group.

Zo kan je meteen gebruik maken van alle mogelijkheden!