+32 14 57 49 10 info@gmigroup.be

Niets dan voordelen 

Korte opleveringstijden, krappe budgetten en wisselende samenwerkingsverbanden: het is een realiteit in de bouwsector.

bouwix is dé referentiesoftware voor elke KMO in de bouwsector die professioneel wil werken zonder zich zorgen te maken over de administratie.  Een tool die bovendien volledig conform de WTCB-voorschriften werkt.

Maak kennis met de slimme én krachtige software die uw bedrijf klaarstoomt voor de toekomst!

9 voordelen van slimme en krachtige bouwsoftware | bouwix
9 voordelen van slimme en krachtige bouwsoftware | bouwix

Klaar voor de toekomst

Beheer je bouwprojecten van A tot Z met krachtige rekentabellen, ontwikkeld in Microsoft Excel. Of verbeter de samenwerking met externe en interne partijen door documenten te delen in Office 365 en SharePoint.

Z

WTCB-conform

Werk volgens alle voorschriften van bouwtechnisch bedrijfsbeheer zoals bepaald door het WTCB. Alle facetten van het bijzonder complex en compleet beheer tijdens het bouwproces, zijn aanwezig.

Krachtig

De voorgeprogrammeerde rekenbladen vormen de ruggengraat voor een volledig operationeel bouwmanagement, zowel gericht naar KMO’s in de bouwsector als architecten en studieburelen. 

U

Overzichtelijk

Hou alle projecten onder controle en bewaar telkens een perfect overzicht: van voorcalculatie en werkvoorbereiding over projectopvolging tot en mét de nacalculatie.

}

Tijdsbesparend

Maak komaf met fouten en tijdverlies door gegevens slechts één maal in te voeren. Met de mobiele app kan je bovendien de tijdsregistratie volledig digitaal laten verlopen vanop je tablet of smartphone.

l

Aanpasbaar

De ingebouwde functionaliteiten zijn flexibel aan te passen naar eigen bedrijfsbehoefte en activiteit. Zowel aannemers, schrijnwerkers, installateurs, … kunnen eigen calculaties maken.

Uitgebreid

De software houdt rekening met alle kosten bij de calculatie, op basis van richtprijzen en –tijden. Alles staat klaar om vlot vorderingsstaten op te maken en meteen te factureren.

Maak gebruik van de rekenkracht van Excel | bouwix

Vertrouwd

Maak volop gebruik van de kracht van de populaire spreadsheet Excel en ga makkelijk aan de slag met ingebouwde functies voor voorcalculatie, werkvoorbereiding én nacalculatie.

Cloud

Perfect te combineren met alle cloud services in Office 365: SharePoint, Teams, OneDrive, etc.  Niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook een niet te missen stap in het gedigitaliseerd bedrijfsbeheer!

Expertise

Ontworpen door professionals met kennis van zaken, voor professionals. Onze consultants spreken jouw taal en denken actief mee vanuit de specifieke problematiek van jouw bedrijf.

Wat zeggen onze klanten?

Waarom kozen honderden KMO’s, eenmanszaken en zelfstandigen in de bouw reeds voor bouwix van GMI group? Omdat wij begeleiding garanderen door mensen die met beide voeten in de dagelijkse praktijk staan. Wij spreken jouw taal en denken actief mee vanuit je specifieke situatie!

Marc Ceelen | bouwix

Kwaliteit leveren, dat begint bij ons meteen in de offertefase. Indien de klant bv. een ander type vloer wil dan initieel voorzien, kan je met bouwix op basis van standaardprijzen meteen de impact op het budget berekenen. Duidelijke afspraken zorgen voor een tevreden klant!

Marc Ceelen

zaakvoerder

Viaene | bouwix

bouwix is het ideale calculatiepaket om offertes te maken conform meetstaat en bestek. Het inlezen van prijzen van leveranciers, meetstaten en typeposten gaat vlot. Na opmaak hebben we direct een overzicht van alle arbeids-, materiaal-, materieel- en onderaannemerskosten.

Piet Viaene

zaakvoerder

Verstraet Bouw & Hout | bouwix

Een grote meerwaarde van bouwix is dat het ons een voorafspiegeling biedt van de toekomstige kosten en opbrengsten. Een goede kostenbeheersing heeft trouwens niet alleen te maken met het project zelf, maar ook met een correcte verdeling van de algemene kosten.

Francis Verstraete

gedelegeerd bestuurder

Contacteer ons

+32 (0)14 57 49 10

GMI group

Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel
Rijvisschestraat 126, 9052 Zwijnaarde

Of ga meteen aan de slag!

bouwix wordt bij jou thuis of op kantoor ter plaatse geïnstalleerd door een consultant van GMI group.

Zo kan je meteen gebruik maken van alle mogelijkheden!